Τετάρτη, 20 Φεβρουαρίου 2013

Δυστυχως όμως, το κράτος είναι ο τρομοκράτης

Η απόδειξη, κατα τη γνώμη μου, ότι το κράτος είναι ο τρομοκράτης και όχι το αντίστροφο εγκειται στον εξής συλλογισμό:

Ας υποθέσουμε ότι έχει έρθει μια αδιάφθορη τάξη πραγμάτων που τα έχει βάλει με τους διεφθαρμένους. Συντεχνίες, διευθαρμένους διευθυντές και τα παρασιτικά τους κυκλώματα σε δημόσιες υπηρεσίες, φοροφυγάδες, επίορκους λογιστές δικαστές και γιατρούς. Ολοι αυτοί είναι εγκληματίες του κοινού ποινικού δικαίου, ασχετο αν στην κοινωνία κυκλοφορούν κουστουμαρισμένοι. Είναι ρεμάλια, επικίνδυνοι και τις δουλειές τους τις κανονίζουνε τρομοκρατώντας τους αντιπάλους τους συστηματικά με τρόπους που οι Σκουριές μπροστά τους μοιάζουν παιδικό παραμύθι.

Είναι προφανες ότι οι συντεχνίες παραμένουν, τα κλειστά επαγγέλματα παραμένουν κλειστά, στο νομικό και φορολογικό επίπεδο, παραμένουν όλες οι γνωστές διακρίσεις υπέρ των γκαγκστερ. Τρία χρόνια τώρα ΟΙ ΜΟΝΟΙ που δέχονται επίθεση στα εισοδήματα και τις περιουσίες τους, σαν να έχουν κάνει κάτι, είναι οι μικρομεσαίοι, με σαφή προτίμηση στους τιμιότερους εξ αυτών.

Είτε λοιπόν οι γκαγκστερ κέρδισαν, και ΟΛΟΙ οι πολιτικοί είναι υποχείρια τους είτε, δεν υπήρξαν ποτέ αδιάφθοροι πολιτικοί, δεν υπήρξε ποτέ ούτε κάν η πρόθεση κάθαρσης και διαφάνειας, αλλα οι πολιτικοί χέρι χέρι με τους κακοποιούς συνεργάζονται στο έπακρο.

Αν λοιπόν η "επένδυση" στις Σκουριές, ήταν πραγματικά πρός όφελος του Ελληνικού λαού, τότε λογικό δεν είναι να την πολεμάνε εχθροί του Ελληνικού λαού; Αυτοί οι εχθροί, γιατί έστησαν ολόκληρη επιχείρηση στη μέση του δάσους, όταν, όπως έχει αποδείξει η πράξη, ειδικά τρία χρόνια τώρα, αρκούσε να τρομοκρατήσουν πολιτικούς να περάσουν όποιο νόμο θέλουνε και να μπλοκάρουν την επένδυση πριν κάν γίνει; Η επένδυση στης Σκουριές είναι επαναστατική πράξη απέναντι στην μαφία την ελληνική που καταδυναστεύει το κόσμο; Με 1% μόνο συμμετοχή του ελληνικού κράτους;

Θα ήταν καλό μια ομάδα πολιτικών να τα είχαν βάλει με τους κακοποιούς και να μαίνεται παρασκηνιακά η μάχη για την τιμιότητα τη διαφάνεια και την αξιοκρατία. Ήταν ένα όνειρο που με βοηθούσε να κοιμάμαι ήσυχος στην αρχή όλης αυτής της τρέλας 3 χρόνια πριν. Ομως αν ήταν έτσι, δεν θα είχαν υπάρξει πράξεις που θα έθιγαν σοβαρα τα συντεχνιακά συμφέροντα των κακοποιών; Και άν αυτές οι πράξεις είχαν γίνει, οποτεδήποτε, εστω και στο ελάχιαστο δεν θα είχαν υπαρξει θύματα πολιτικοί πολύ καιρό πριν αγανακτήσει εντελώς ο κόσμος. 
Το όνειρο, της αδιάφθορης κυβέρνησης πόυ αγωνίζεται ενάντια στη διαφθορά και την τρομοκρατία των κακοποιών, δυστυχώς είναι ενα καλιεργημένο μάλλον όνειρο, απο την ίδια την κυβέρνηση που συμμετέχει στην απάτη των κακοποιών. Οι πράξεις απουσιάζουν, οι νόμοι, αν θέλετε, διότι μια κυβέρνηση έτσι δρά, με νόμους, απουσιαζουν. Νόμοι ψηφίζονται σωρηδόν μόνον για να καταδυναστεύουν και να κατακλέβουν τον κοσμάκη. Τωρα οι κυβερνήσεις των 3 τελευταίων ετών συμμετέχουν στην απάτη τρομοκρατημένες ή εξαγορασμένες πόση διαφορά κάνει στο αποτέλεσμα; Οτι για λογαριασμό των κακοποιών εντολοδόχων τους οι κυβερνήσεις τελικά είναι που τρομοκρατούν και απειλούν την συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού κόσμου με τεράστιες οικονομικές ζημιές και εξαφάνιση, σε καθημερινή βάση !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου