Πέμπτη, 3 Νοεμβρίου 2011

Καλοί ευρωπαίοι !

Θέλαμε να είμαστα καλοί ευρωπαίοι. Να ανήκουμε και εμείς στην μεγάλη ευρωπαική οικογένεια.

Ομως κάποιοι, πολλοί, ακόμη και 1 εκ ίσως Ελληνες, διέλυσαν όλες τις επιδοτήσεις της ΕΕ και τις εκμεταλλεύτητκαν με ιδιοτέλεια. Ολοι αυτοί που τα εφαγαν με τον Παγκαλο. Ομως οχι μόνο με τον Παγκαλο ούτε μόνο με το ΠΑΣΟΚ. Αφου ο τρόπος για να κάνει τις δουλειές του το ΠΑΣΟΚ ήσυχο, ήταν σαφής. Εξυπηρετώντας όλους τους άλλους βουλευτές, στις χάρες και κυρίως στην κάλυψη για τις δικές τους εξυπηρετήσεις, στην συνέχεια πρός μια τεράστια σειρά διαπλεκομένων.


Σαν να μην έφτανε η απάτη και η αφαίμαξη του κοινοτικού κουμπαρά η ίδια διεφθαρμένη Βουλή, εδώ και τριάντα χρόνια, καλυπτε συστηματικα όλους αυτους τους απατεώνες και στην φοροδιαφυγή. Αδειάζοντας και τον κρατικό κουμπαρά αυτή τη φορά. Και στο επιστέγασμα, τα λεφτά έφευγαν στο εξωτερικό, διαλύοντας και τη ρευστότητα.

Ομως ας ήταν καλά τα δάνεια και η απληστία όλων. Οι τραπεζίτες λοιπόν αν ο εκάστοτε πρωθυπουργός υπέγραφε μεγάλους τόκους, δάνειζαν την Ελλάδα κι ας μην είχε αυτή απο καιρό πραγματική δανειοληπτική ικανότητα. Προφανώς αν δεν την δάνειζαν, και της εκλειναν την κάνουλα, θα αναγκαζόταν, ο εκάστοτε Ελληνας πρωθυπουργός, να παράγει έργο. Να κάνει δηλαδή κάτι στον τομέα των εσόδων. Να ελέγξει τις επιδοτήσεις της ΕΕ ώστε να αποδιδουν, να πατάξει την φοροδιαφυγή ωστε να συντηρεί το κράτος.

Οι τραπεζίτες φυσικα αδιαφορουσαν για όλα αυτά. Απλά ανεβαζαν τους τόκους τόσο πολύ ώστε να έχουν απόσβεση συντομότατα. Προσδοκώντας σε τεράστια αθέμιτα κέρδη μετά την απόσβεση. Οι Ελληνες πρωθυπουργοί πάλι υπέγραφαν και αυτοί για τη δική τους απληστία και τη δική τους μίζα. Και έτσι, πέρα απο την σπατάλη των κοινοτικων επιδοτήσεων χωρίς έργο, και την φοροδιαφυγή που γινόταν ταυτόχρονα και απώλεια ρευστότηας, οτι περίσευε απο το κράτος πήγαινε στην πληρωμή των υπέρογκων τοκοχρεολυσίων.

Αυτός ο τεράστιος παρασιτισμός θα τελείωνε, υποτίθεται, με την τακτοποίηση του κράτους τη μεταρρύθμιση, και τη διαφάνεια που εξαγγέλθηκε πρίν 2 χρονια. Κι εκεί, εντός της Ελλάδας θα ανταμοίβονταν οι "καλοί ευρωπαίοι" και θα καταδικάζονταν οι κακοί. Ολο το σχεδιο όμως ήταν για άλλη μια φορά απάτη.

Η ΕΕ λοιπόν ήρθε και επισημως έδωσε δάνεια με τοκογλυφικούς τόκους, όταν στο εσωτερικό οι φοροδιαφυγή έγινε πλέον επίσημη, δηλαδη με την απόλυτη κάλύψη του κράτους. Και ολοι μαζί, σαν λύση πλέον, στα χρήματα που ελειπαν βρήκαν.... τους μισθούς και τις συντάξεις !


Είμαστε καλοί ευρωπαίοι, εμείς οι τίμιοι Ελληνες . Οι κακοί Έλληνες όμως, μαζί με τους αλλους κακους ευρωπαίους, δεν νοιάζονται για όλους τους άλλους, τους καλούς ευρωπαίους. Αν νοιάζονταν, ευκολα θα καταλάβαιναν ότι, ενα κράτος μέλος που πνέει τα λοισθια απο ολον τον προαναφερθένα παρασιτισμό, βεβαίως χρειάζεται χρήματα. Και βεβαίως δεν είναι σε θέση γι'αυτά τα χρηματ που χρειάζεται να πληρώσει κι αλλα τοκογλυφικά δάνεια.

Οι καλοι Ευρωπαίοι, αν υπήρχαν, εύκολα θα καταλάβαιναν ότι ισοπεδώνοντας όλο το τίμιο και φτωχό πληθυσμό, θα έβγαζαν ελάχιστα χρήματα σε σχέση με όσα θα εισέπρατταν άμα πραγματικά κυνηγούσαν τους απατεώνες και τους φοροφυγάδες. Αφού τα πολλά λεφτά φυσικά τα έχουν οι κλέφτες και όχι οι τίμιοι. Θα μπλόκαρα τους λογαριασμούς των φοροφυγάδων που βγάζουν τα λεφτά τους απλά απο το ένα κράτος μέλος στις τράπεζες του αλλου. Κοροιδέυοντας όλοι μαζί όλους τους Ευρωπαίους. Οι καλοί Ευρωπαίοι, δίνοντας άτοκα εντελώς δάνεια, θα μπορούσαν να απαιτήσουν τα 180 ατομα που θα φερουν τώρα στα υπουργεία, ώστε να εποπτεύσουν αποτελεσματικά την κάθαρση. Και τότε θα την έκαναν. Αν πραγματικά την ήθελαν.

Γι'αυτό η κρίση αυτή είναι συστημική. Γιατί δεν αφορά μόνο τους καλούς ή κακούς Ελληνες αλλά τους καλούς και κακούς Ευρωπαίους εν γένει. Γιατί σε όλα τα κράτη μέλη, ενα μικρο ποσοστό, όπως και στην Ελλάδα, είναι κακοί Ευρωπαίοι. Κυβερνήσεις, πολιτικοί, μεγαλοεπιχειρηματίες που και εκεί,όπ[ως και εδώ, χρηματοδοτούν ένα τεράστίο παρασιτισμό απο διαπλεκόμενους.

Οι κακοί Ευρωπαίοι λοιπον σε συνεργασία με τους Ελληνες κακους ευρωπαίους, δεν βρήκαν καμία απο τις προηγούμενες λύσεις στην Ελληνική κρίση. Οπως δεν θα βρουνε ούτε στην Ιταλική ούτε στην Ισπανική, ούτε στην Γαλλική η την Γερμανική, όταν έρθει και αυτών η ώρα τους. Αφού εχθρός  είναι ο κόσμος, η πλειοψηφία των τίμιων και καλών Ευρωπαίων. Παντού και όχι μόνο στην Ελλάδα.

Έχουν στήσει λοιπόν εδώ και τριαντα χρονια ολο αυτό το σύστημα. με τη τοκογλυφία τις απάτες και τη φοροδιαφυγή, αφαιμάζοντας στην συνεχεια κάθε φορά άγρια, τον τίμιο κόσμο και τους υγιείς πόρους της ΕΕ. Αν επικρατήσουν αυτοί, οι κακοί Ευρωπαίοι, το ευρωπαικό δέντρο θα υποκυψει στο παράσιτο, και θα πέσει. Και γι'αυτό δεν θα φταίνει βέβαια οι "κακοί Ελληνες", αλλα όλοι οι συνεργαζόμενοι σ'αυτό κακοί ευρωπαίοι, μαζί φυσικά με τους κακούς Ελληνες.

Ετσι τώρα, στο δημοψήφισμα αυτό, όσοι Έλληνς ψηφίσουν ΟΧΙ, αντίθετα με ότι λέει η προπαγάνδα των κακών Ευρωπαίων, αυτοί θα είναι  οι καλοί Ευρωπαίοι . Αφου θα είναι αυτοί που δεν ανήκουν στην Ευρώπη των διαπλεκομένων, όσο και ικανοποιημένων, απατεώνων. Θα είναι αυτοί που ηθελαν και θελουν, μια καλή και υγιή Ευρώπη. Το ΟΧΙ θα είναι μια άρνηση στην προηγουμένη σάπια κατάσταση, μαζί με μια δυναμική έκκληση, στους καλους ευρωπαίους πλέον, να πάρουν τα ηνία οδηγώντας σε μια καλή Ευρώπη. Όπως αντίστοιχα έως σήμερα, οι κακοί Ευρωπαίοι έχουν οδηγήσει σε μια εντελως αρρωστημένη Ευρώπη.

Το δημοψήφισμα αυτό λοιπόν δεν είναι Ελληνικό μόνο και κανείς δεν πρέπει να το βλέπει έτσι. Είναι ενα δημοψηφισμα που ρωτάει : Μέσα ή έξω απο μια κακιά Ευρώπη;  Που στην ουσία ρωτάει ποιά είναι η Ευρώπη που θέλουμε ;! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου