Σάββατο 23 Μαΐου 2015

Αίτια και αντιμετώπιση της παγκόσμιας τρομοκρατίας

Με αφορμή το περιστατικό Ζωής Κωνσταντοπούλου-αστυνομικών που πήρε τόσο μεγάλες διαστάσεις και διασημοτητα έκανα ορισμένες σκέψεις.

Εκκατομύρια πολίτες όλου του ελεύθερου κόσμου κάνουν διαδηλώσεις μπρος στα κοινοβούλια των χωρών τους ενάντια στους πολιτικους τους. Για διάφορους πολιτικούς, οικονομικούς, κοινωνικούς και θρησκευτικούς λογους. Οταν αυτοί οι πολιτικοί είναι απλοί υπαλληλίσκοι των τραπεζιτών που παριστάνουν τους πολιτικούςν ή ότι νοιάζονται τάχα για τα κοινά.

Μια παράσταση είναι. Κι αν ακομη απογειωνόταν ένα F16  με ενα τρελό πιλοτο τους εξαέρωνε όλους, κάνοντας κρατήρα κάθε διεφθαρμένη Βουλη στον κόσμο, την επόμενη κιόλας μέρα θα βρίσκονταν εύκολα αλλοι  υπάλληλοι να συνεχίσουν τη δουλειά των τραπεζιτών. Δύσκολο είναι να βρεθούν άτομα στο επίπεδο του Αδωνη που να υπογράφουν οτιδήποτε χωρίς καν να το διαβάσουν; Με τόσα λεφτά που τους πληρώνουν οι τραπεζίτες; 




 
Για την Αλ Κάιντα και το ΙΣΙΣ και κάθε τρομοκρατική οργάνωση  στον κόσμο μας ακούγεται φυσικότατο όσο και αναγκαίο και απαραίτητο πως ΜΟΝΟΝ όταν κοπεί η χρηματοδότηση τους θα σταματήσει το κακό. Για τις τρομοκρατικές κυβερνήσεις που ψηφίζουν νομοσχέδια με τα οποία εξοντώνουν εκκατομύρια ανθρώπους σε όλο το κόσμο γιατί δεν ισχύει το ίδιο;

Αλήθεια τι διάολο σκέφτεται ο κόσμος που διαδηλώνει και επιτίθεται στα κοινοβούλια; Οτι οι πολιτικοί μέσα σ'αυτά καταστρέφουν το συμπαν απο ιδεολογία; Οπότε μια διαδήλωση θα τους φιλοτιμήσει τάχα να τη αλλάξουν; Για την ευημερία τη δική τους νοιάζονται που την εξασφαλίζουν πληρωνόμενοι απο τους τραπεζίτες για να εκτελούν όλη την ανθρωπότητα. Ακριβώς όπως κάνει και η Αλ Κάιντα και το ΙΣΙΣ με τα δικά τους θύματα.

Αν το 2010 που 1,5 εκ. Αθηναίοι διαδήλωναν έξω απο τη Βουλή για να ΜΗΝ ψηφιστεί το Μνημονιο 1 η κατακραυγή ήταν ενάντια στους χρηματοδοτες της οικονομικής τρομοκρατίας και οι διαδηλωσεις έξω απο τις τράπεζες οι τραπεζίτες θα είχαν υποχωρήσει αμεσως. Γιατί οι τραπεζίτες δεν κόπτονται αν οι ΓΑΠ δεν μπορούν  ούτε για καφέ να πάνε δίχως κάποιος να τους επιτεθεί στην καλύτερη περίπτωση φραστικά. Δεν φοβούνται αν δεν θα βρίσκουν αλλους υπαλλήλους επειδή κάθε φορά γίνεται σαφές ότι οι προηγούμενοι  "δεν θα ξανακάνουν άλλη θητεία" όπως βροντοφώναξε ο ΓΑΠ εκείνη την αποφράδα μέρα στη Βουλή. Γιατί αυτό είναι μέρος της δουλειάς  απόδειξη ολες οι κυβερνήσεις απο το 2009 και ύστερα που κανένας τους δε πρόκειται να ξανακάνει άλλη θητεία. Ομως και οι πουλημένοι πολιτικοί βλέποντας πόσα έβγαλε ο ΓΑΠ κατάλαβαν ότι δεν χρειάζεται κι αλλη θητεία για να κάνουν κι αυτοί "την μπάζα τους".

Αυτό που φοβούνται οι τραπεζίτες είναι η μέρα που ο κόσμος θα καταλάβει ότι οι μόνοι πραγματικοί τρομοκράτες στη Γή είναι εκείνοι που πληρώνουν όλους τους άλλους τρομοκράτες.Γιατί τοτε ο κόσμος θα επιτεθεί στους ίδιους και τα υποκαταστήματα τους οπότε εκεί το κακό όπως και στη περίπτωση της Αλ Κάιντα και του ΙΣΙΣ θα ληξει.  Αλλωστε στα παγκόσμια κοινωνικάν δίκτυα ήδη συζητιέται ευρέως η αποψη ότι ΚΑΙ αυτούς τους χρηματοδοτούν οι τράπεζες μαζί με κάθε κακό στην Γη. Αντίθετα με τον θεσμικό ρόλο τους που είναι βεβαίως να χρηματοδοτούν κάθε καλό. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου