Κυριακή 22 Αυγούστου 2010

Επιστημονική τεκμηρίωση και Επιτροπή Σοφών

Ολοένα περισσότερες οι κινήσεις επίσημης πλέον αντίδρασης  στην πολιτική του κ. Παπανδρέου απο επιστήμονες και στα δικαστήρια. Καθιστώντας πλέον σαφές ότι η αντίδραση δεν αφορά γραφικότητες, θεωρίες συνομωσίας, ή αντιδραστικούς που επιζητουν την προβολή ή ότι άλλο, αλλά θίγει αυτό ακριβώς  που είναι και το πρόβλημα. Το ότι ο κ.Παπανδρέου δεν αντιπροσωπεύει τα συμφέροντα της χώρας που τον εξέλεξε, ίσως τα προδίδει  και μάλιστα με τρόπο διόλου  νόμιμο ή συνταγματικό.
Μέσα απο αυτές τις κινήσεις γίνεται ολοένα και πιο σαφές ότι ο κ. Παπανδρέου έχει ανάγκη μια Επιτροπή Σοφών, αντί για την Δημόσια Διαβούλευση την οποία όπως φαίνεται έφτιαξε μόνο  για τις εντυπώσεις και δεν λαμβάνει στο ελάχιστο υπόψιν στις αποφάσεις του.  Μέχρι στιγμής έχουν πέσει στην αντίληψή μου οι παρακάτω κινήσεις και αξίζει να τις γνωρίζει κάθε Έλληνας πολίτης.
1. Δικαστικός αγώνας για ανατροπή του Μνημονίου στο ΣτΕ. Την κίνηση υπογράφουν ο ΔΣΑ (Δικηγορικός Συλλογος Αθηνών), το ΤΕΕ και  πολλές άλλες προσωπικότητες επώνυμοι και επιστήμονες
2. Πρωτοβουλία οικονομολόγων και πανεπιστημιακών  κατά του Μνημονιου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου