Κυριακή 22 Αυγούστου 2010

Οι Ρότσιλντ, οι Εβραίοι,οι έσχατοι χρονοι και η αυτοεκπληρούμενη προφητεία

Πολλοί έχουν διαβάσει ή ακούσει για τους έσχατους χρονους. Για το ότι το 2012 θα είναι η χρονιά του τέλους κλπ. Ενα κάπως κατατοπιστικό λινκ κατάφερα να βρώ εδώ συνοδευμένο φυσικά με διάφορα συμπεράσματα που καλύτερα να μην τους δώσετε καμία σημασία.
Σημασία έχει ότι αν πραγματικά, στις τάξεις των Εβραίων, περιμένουν αυτήν την πολυεθνική επίθεση κατα του ιουδαισμού, ερμηνεύονται όλα όσα συμβαίνουν στον κοσμο μας αυτή τη στιγμή. Αφου οι Εβραίοι, η οικογένεια Ροτζιλντ, με τους ανα τον κόσμο αντιπροσώπους της ελέγχουν όλοκληρο το τραπεζικό σύστημα και τουτέστιν το κόσμο είναι πέραν του πιθανού ότι συμβαίνει στο κόσμο να είναι σε μεγάλο βαθμό ότι συμβαίνει σε εκείνους προσωπικά. Πραγματικά ή στη φαντασία τους.
Αν λοιπον οι Ροτσιλντ, και οι κορυφαίοι υπο αυτούς  εβραίοι στην ιεραρχία της παγκόσμιας κυριαρχίας και ελέγχου, ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΑΚΡΑΔΑΝΤΑ, ότι όλος ο κόσμος θα συσπειρωθεί εναντίον τους το 2012, λογικό δεν είναι να παίρνουν τα μέτρα τους;
Ετσι βλεπουμε μια πρωτοφανή όσο και σαφή επιχείρηση ελέγχου ΟΛΩΝ  των τραπεζικών συναλλγών, καθώς και ΟΛΩΝ των ενεργειακών πόρων, μαζί με τα τροφιμα και τα φάρμακα.  Επειχείρηση που φυσικά κοστίζει πάρα πολύ σε χρήμα όμως τους Ροτσιλντ δεν τους πειράζει. Αφού, θεωρητικά πάντα , αν τα ελέγξεις όλα, κανείς δεν θα μπορέσει να σου επιτεθεί.
Στην πράξη όμως όλη αυτή η τακτική, φτιάχνει ακριβώς την αυτοεκπληρούμενη προφητεία. Δηλαδή με όλα αυτά που κάνουν οι Ροτζιλντ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ  τους επιτεθεί η πολυεθνική δύναμη, κάνουν κάθε μέρα και πιο εχθρικό απέναντί τους κόσμο που μέχρι χθές τους αγνοούσε. Ακουγατε κανένα μέχρι πέρισυ να μιλάει για επανάσταση; Σήμερα  το ακούτε παντού. Ακούγατε κανέναν να μιλάει για τους Ρότσιλντ; Τώρα μιλάει και η κουτσή Μαρία.
Με το ρυθμό αυτό, εως το 2012 θα έχει βρεθεί και η περίφημη πολυεθνική δύναμη που προφητεύουν και τα κυτάπια τους. Γιατί οι αντίπαλοι των Ρότσιλντ, φυσικά υπάρχουν και ειναι και αυτοί πανίσχυροι και πάρα πολύ πλούσιοι.  Ομως δεν είχαν μέχρι σήμερα και τον κάθε δυτικό πολίτη μαζί τους στην μάχη εναντίον τους. Κανείς δεν νοιαζόταν για τους Ροτσιλντ, οπότε και το πρόβλημα δεν υπήρχε.  Ομως τώρα; Πώς θα αποφύγουμε την παγκόσμια εμπλοκή; Οι αντίπαλοι των Ροτζιλντ, δύσκολα θα αφήσουν ανεκμετάλλευτη τέτοια μοναδική ιστορική ευκαιρία.  Αφού οι Ρότζιλντ με την απίστευτη βία που ασκούν στο σύστημα προκειμένου να τα ελέγξουν όλα, θα κάνουν όλο το κόσμο τελικά εχθρό τους ίσως και πρίν το 2012 που λένε τα βιβλία τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου